KONKURRANSE

GJENVINN DINE KAFFEKAPSLER OG BLI MED I TREKNINGEN AV EKSKLUSIVE PREMIER HVER MÅNED OG EN LIMITED EDITION RE:CYCLE BY Vèlosophy I DESEMBER. DET ER LETT Å DELTA!

Dine Nespresso –kaffekapsler er laget av aluminium. Aluminium er 100 % gjenvinnbart og det er vår ambisjon at hver enkelt kaffekapsler skal få et nytt liv.

I Norge kan man levere brukte kaffekapsler til budet som leverer Hjemlevering, i våre Boutiques eller på Posten over hele landet. Vi garanterer at de innleverte kaffekapslene blir sendt videre til gjenvinning slik at de kan bli til nye kaffekapsler eller andre produkter.

Vi er svært takknemlig for at du hjelper oss å gjenvinne de brukte kaffekapslene – og som takk ønsker vi å gi deg muligheten til å vinne utvalgte premier laget av brukte Nespresso-kaffekapsler eller produkter som bidrar til enkel gjenvinning. Vi trekker 10 heldige vinnere hver måned frem til 31.12.2021 og i desember vil en Limited Edition Vélosophy-sykkel også kunne vinnes.

Sett Klistrelapp på din gjenvinningspose og blir med i trekningen. Klistremerkene kan du hente i en av våre Boutiques eller bestille på denne siden.

Bruk kun en klistrelapp per pose. Du kan delta så mange ganger du ønsker, men gjenvinningsposen må være fylt med brukte kaffekapsler. Konkurransen varer frem til 31 desember 2021. Flyer er gratis og sendes derfor kun sammen med kjøp av andre produkter.

PREMIE HVER MÅNED

Hver måned trekker vi ut 10 heldige vinnere som har satt sitt navn på en Nespresso-gjenvinningspose.

Hver vinner vil få:
 • 50 stk Vertuo Mexico eller 50 stk Original Colombia kaffekapsler
 • 1 Gjenvinningsbeholder
 • 1 Caran D’Ache Pen
Detaljer >

I samarbeid med sveitiske Caran d’Ache har Nespresso produsert denne fine kulepennen som er laget av ca.25% gjenvunnet Nespresso-kaffekapsler.

1x

Caran d’Ache kulepenn

1x

Gjenvinningsbeholder

50

Mexico Vertuo-kaffekapsler

Eller
50

Colombia Original-kaffekapsler

DESEMBER PREMIE

I desember vil vi i tillegg til 10 vinnere av vår månedspremie, trekke en tilfeldig vinner fra alle tilsendte poser gjennom året som vinner vår eksklusive sykkel fra Vèlosophy.

Detaljer >

RE:CYCLE By Vèlosophy er designet i samarbeid med Nespresso og ca. 40% av sykkelen er laget fra gjenvunnet kaffekapsler. Ringeklokken er formet som en Nespresso-kaffekapsel og sykkelkurven har innebygget koppholdere som egner seg perfekt til Nespresso travelmug. Sykkelen er en Limited Edition der kun et lite opplag produseres i samarbeid med Nespresso. For hver sykkel Vèlosophy selger, donerer de en sykkel til en skolepike i Ghana.

1x

RE:CYCLE By Vèlosophy-CYKEL

Limited Edition

50

Mexico Vertuo-kaffekapsler

Eller
50

Colombia Original-kaffekapsler

1x

Gjenvinningsbeholder

1x

Caran d’Ache kulepenn

DET ER ENKELT Å BLI MED I TREKNINGEN:

 • 1. Fyll din Nespresso-gjenvinningspose med brukte kapsler og lukk den godt.
 • 2.Fyll inn din kontaktinformasjon på klistremerket. Du kan legge ved arket med klistremerker (kun) når du bestiller andre varer her.
 • 3.Sett klistremerket på gjenvinningsposen.
 • 4.Lever din gjenvinningspose i en Nespresso Boutique eller på Posten over hele landet – eller gi posen til budet som kommer med hjemlevering.
 • 5.Du blir kontaktet av Nespresso dersom du har vunnet.

SÅ ENKELT ER DET Å GJENVINNE DINE BRUKTE KAFFEKAPSLER

Uansett hvordan du mottar dine Nespresso-kaffekapsler, kan du selv velge hvor du vil levere de inn til gjenvinning.
Du kan levere inn dine brukte kaffekapsler på følgende steder:

KONKURRANSEBETINGELSER

HVEM KAN DELTA?

 • Du skal være minimum 18 år for at delta i konkurransen.
 • Du skal være bosatt i Norge.
 • Ansatte hos Nespresso og Posten eller Norsk Gjenvinning, eller som er direkte involvert i konkurransen, har ikke mulighet til å delta.
 • Dersom det er mistanke om juks, har Nespresso rett til at kontrollere utvelgelsen og ekskludere deltagere.

HVORDAN DELTAR MAN?

 • klistrelapp og gjenvinningspose kan du få i en Nespresso Boutiques og via www.nespresso.com/no. For å delta må du fylle inn dine kontaktdata på klistrelapp – inkludere navn, e-mailadresse og Nespresso medlemsnummer. Det utfylte klistrelapp settes på posen med Vertuo- og/eller Original-kaffekapsler, posen lukkes godt og leveres inn i en Boutique, til postbud med hjemlevering eller på alle Posten.
 • Ved innlevering av posen aksepterer du at Nespresso kan ta kontakt med deg dersom du er en vinner. Deltageren er forpliktet til å oppgi korrekt informasjon. Deltagere som ikke oppgir korrekt informasjon tas ikke med videre i konkurransen.
 • Vinneren trekkes tilfeldig ut ifra alle de innleverte Nespresso -gjenvinningsposene samt dersom det er korrekt utfylt informasjon på klistrelapp. Konkurransen avsluttes 31.desember 2021.
 • Alle vinnere i denne konkurransen trekkes første uke i påfølgende måned og blir innen 14 dager kontaktet direkte av Nespresso .

PREMIE

 • Det blir trukket en tilfeldig gjenvinningspose der vinneren vinner følgende premie:
  Gjenvinningsbeholder ( verdi kr 140 )
  50 stk Vertuo-kapsler eller 50 stk Original- kapsler (Verdi fra kr 240)
  1 Caran d’Ache-kulepenn (verdi kr 400 )
  I desember trekker vi en vinner som mottar en 1 Limited Edition RE:CYCLE by Vélosophy-cykel.
  ( verdi ca kr 12.000 )
 • Verdien av premiene er registrert på forhånd fra Nespresso . Premiene kan ikke byttes inn i andre produkter. Det blir ikke noe form for kompensasjon til vinneren dersom det viser seg at verdien er levere enn først spesifisert av Nespresso .

YDERLIGERE

 • Nespresso kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle trykkfeil.
 • Nespresso forbeholder seg retten til at avslutte konkurransen eller endre reglene, premier, vilkår og betingelser uten forvarsel.
 • Nespresso påtar seg heller ingen ansvar for skade av premier i sendingen. Eventuelle endringer av konkurransen vil bli offentlig på vår konkurranseside.

Leverandør av konkurransen:

Nespresso Norge, Fornebuveien 7, 1366 Lysaker, Norway