Nespresso KAFFEMASKINE

Nespresso kaffemaskiner giver dig mulighed for at brygge velsmagende kaffe, der tidligere kun var tilgængelig på eksklusive caféer og fine restauranter. I dag er Nespresso kaffemaskiner en naturlig del af hjemmet. Med et stilfuldt design og et patenteret system kan du forvente at nyde en perfekt brygget kaffe hver gang.

Rul ned for at finde Nespressos to familier af kaffemaskiner, Original og Vertuo.

ORIGINAL-KAFFEMASKINER

Skab nemt kaffeoplevelser med Nespresso Original kaffemaskiner og bryg på let vis en Ristretto, Espresso, Lungo, Americano, Cappuccino, Latte eller en Iskaffe. Hemmeligheden er skjult bag det høje tryk på 19 bar, der frigiver de friske aromaer og den rige smag i hver unikke kaffekapsel. Kop efter kop. Blot med et enkelt tryk på en knap.

Med Nespressos Original kaffemaskiner kan du nemt brygge din kop kaffe. Nogle af kaffemaskinerne har en indbygget mælkeskummer, perfekt til at lave en italiensk cappuccinoeller en cremet latte m.m. Du kan også købe en separat mælkeskummer fra Nespresso, hvis du ønsker det.

Original kaffemaskiner brygger sort kaffe med kopstørrelser fra en Ristretto på 25 ml, op til en Lungo på 110 ml, hurtig, enkel og med fremragende resultater - gang på gang.

Køb Nespresso Original kaffemaskine

VERTUO KAFFEMASKINE

Tilbered en større kop kaffe med en indbydende crema, alt sammen med et enkelt tryk på en knap. Her er hemmeligheden: Vertuo maskinen bruger stregkodegenkendelse og har et patenteret brygningssystem, for at kunne at skabe din yndlingskaffe.

Det unikke system kaldes Centrifusion og fungerer på den måde, at kaffekapslen roterer hurtigt rundt på en tilpasset måde, for at garantere dig en perfekt kop kaffe af hver kaffekapsel med en lækker crema.

Med Vertuo kan du brygge kaffe i kopstørrelser fra en lille Espresso på 40 ml til en stor Alto på 414 ml. De forskellige kopstørrelser gør Vertuo perfekt til dem, der vil nyde sin Nespresso kaffe i de samme store kopper, der bruges til almindelig filterkaffe. Oplev Vertuo serien , og vælg den kaffemaskine, der passer bedst til dig. Husk, at Nespresso også tilbyder separate mælkeskummere .

Køb Nespresso Vertuo kaffemaskine

VERTUO KAFFEMASKINE
CREMA

CREMA

Vertuos brygningsproces skaber naturligt en silkeagtig og blød crema, der frigiver alle aromaerne af kaffen lige til dig.

Oplev den bløde smag, fylde og rige crema fra hver kaffeblanding.

TEKNIK

TEKNIK

Vertuo er et intelligent system, der tilpasser sine bryggeparametre til hver unikke kaffekapsel, til at brygge enhver velsmagende dråbe toppet med en rig og blød crema. Du kan nemt brygge din yndlingskaffe med præcision om og om igen.

KOPSTØRRELSER

KOPSTØRRELSER

De 28 forskellige Vertuo kaffekapsler, specielt tilpasset din Vertuo kaffemaskine, findes i 5 forskellige kopstørrelser for at skabe din perfekte kaffeoplevelse uanset tidspunkt på dagen. Nyd en Gran Lungo, en uimodståeligt Mug eller en større kop Alto.

NESPRESSO

HVILKEN Nespresso KAFFEMASKINE SKAL JEG VÆLGE?

En Nespresso kaffemaskine giver dig friskbrygget kaffe med perfekt crema hver gang. Nespressos solide erfaring og investering i kapselmaskiner og kaffe, som er omhyggeligt udviklet og kontrolleret af kaffeeksperter, er nogle af grundene til, at vi skiller os ud blandt konkurrenter.

Det er ikke kun kaffen, der adskiller Nespresso fra mængden. Nespresso har uden tvivl markedets bedste kapselmaskiner. Dette er bevist gang på gang, når kaffemaskinerne tildeles førstepladsen i flere bedst i testanmeldelser hvert år *.

Ud over højtydende kaffemaskiner og kvalitetssikret kaffe tilbyder Nespresso også:

  • 3 års garanti på kaffemaskinerne
  • Gratis forsendelse på alle kaffemaskiner
  • Levering inden for 1-3 arbejdsdage
  • Maskinvedligeholdelse og manualer med film og trin-for-trin-guider til din bestemte maskine.
  • Teknisk support til din kaffemaskine i hverdage mellem 08.00-20.00

*De Nespresso kaffemaskiner er blevet tildelt er iF Gold Award, Red Dot Award og Good Design Award. Priser og omtaler er resultatet af en kombination af stilfuldt design og innovativ teknologi, som andre kapselmaskiner simpelthen ikke kan konkurrere med.

Hvis du stadig er usikker på, om du vil vælge en Original eller Vertuo maskine, kan du se og sammenligne de forskellige systemer her.

Har du købt din maskine hos en forhandler?

Nespresso kaffemaskiner kan findes hos de største elektronikkæder og stormagasiner.

Har du købt din Nespresso kaffemaskine fra en af vores forhandlere? Glem ikke at registrere din maskine og drage fordel af de aktuelle kaffetilbud.