NESPRESSO KAFFEMASKIN

Nespressos kaffemaskiner tillåter dig att brygga välsmakande kaffe som tidigare endast var tillgängligt hos exklusiva caféer och fina restauranger. Idag är Nespressos kaffemaskiner en naturlig del i hemmet. Med en stilren design och ett patenterat system kan du räkna med att avnjuta en perfekt bryggd kaffe, varje gång.

Scrolla ner för att upptäcka Nespressos två familjer med kaffemaskiner, Original och Vertuo

ORIGINAL KAFFEMASKINER

Skapa rena och enkla kaffeupplevelser med Nespresso Original Kaffemaskiner och brygg enkelt Ristretto, Espresso, Lungo, Americano, Cappuccino, Latte eller Iskaffe. Hemligheten döljer sig bakom det 19 bar höga trycket som frigör de färska aromerna och rika smakerna i varje unik kaffekapsel. Kopp efter kopp. Med ett enda knapptryck.

Med Nespressos Original kaffemaskiner brygger du enkelt din kopp kaffe. Några av kaffemaskinerna har en inbyggd mjölkskummare, perfekt för att göra en italiensk cappuccino eller krämig latte m.m. Det går också att köpa till en separat mjölkskummare från Nespresso om du vill det.

Original kaffemaskinerna brygger svart kaffe med koppstorlekar från Ristrettons 25 ml, upp till Lungons 110 ml, snabbt, enkelt och med fantastiskt resultat – gång efter gång.

Köp Nespresso Original kaffemaskin

VERTUO KAFFEMASKINER

Förbered en större kopp kaffe med generös crema, allt med ett enda knapptryck. Här är hemligheten: Vertuomaskinen använder igenkänning av streckkoder och ett patenterat bryggsystem för att skapa ditt favoritkaffe.

Det unika bryggsystemet kallas Centrifusion och bygger på att kaffekapseln spinner på ett anpassat sätt för varje kapsel för att garantera dig en perfekt kopp kaffe med utsökt crema.

Med Vertuo kan du brygga kaffe i koppstorlekar från en liten Espresso på 40 ml upp till en stor Alto på 414 ml. De generösa koppstorlekarna gör Vertuo perfekt för dig som vill avnjuta ditt Nespressokaffe i samma stora koppar som används till vanligt filterkaffe. Liksom Nespressos Original kaffemaskiner erbjuds Vertuo kaffemaskiner både med och utan inbyggd mjölkskummare.

Upptäck Vertuo sortimentet och välj den kaffemaskin som passar dig bäst. Kom ihåg att Nespresso även erbjuder separata mjölkskummare.

Köp Nespresso Vertuo kaffemaskin

VERTUO KAFFEMASKINER
Crema

CREMA

Vertuos bryggningsprocess skapar naturligt en silkeslen och mjuk crema som frigör kaffets alla aromer bara för dig.

Upptäck den mjuka smaken, fylligheten och rika creman hos varje kaffeblandning.

TEKNIK

TEKNIK

Vertuo är ett intelligent system som anpassar sina bryggparametrar efter varje unik kapsel, för att brygga varje smakrik droppe toppad med en rik och mjuk crema. Du kan enkelt brygga ditt favoritkaffe med precision, om och om igen.

KOPPSTORLEK

KOPPSTORLEK

De 28 olika Vertuokapslarna, speciellt anpassade till din Vertuo kaffemaskin, kommer i 5 olika koppstorlekar för att skapa din perfekta kaffestund oavsett tid på dygnet. Njut av en len Gran Lungo, en oemotståndlig Mugg eller en större kopp med Alto.

NESPRESSO

VARFÖR SKA JAG VÄLJA EN NESPRESSO KAFFEMASKIN?

En kaffemaskin från Nespresso ger dig färskbryggt kaffe med perfekt crema varje gång. Nespressos gedigna erfarenhet och satsning på kapselmaskiner och kaffe, som är noggrant framtaget och kontrollerat av kaffeexperter, är några av anledningarna till att vi märker ut oss i konkurrensen.

Det är inte bara kaffet som skiljer Nespresso från mängden. Nespresso har utan tvekan de bästa kapselmaskinerna på marknaden. Detta bevisas gång på gång när kaffemaskinerna varje år tilldelas första plats i flera bäst i test recensioner*.

Utöver högpresterande kaffemaskiner och kvalitetssäkrat kaffe erbjuder Nespresso också:

  • 3 års garanti på kaffemaskinerna
  • Fri frakt på alla kaffemaskiner
  • Maskinunderhåll och manualer med filmer och steg-för-steg guider för just din maskin.
  • Leverans inom 1-3 arbetsdagar
  • Teknisk support av din kaffemaskin vardagar mellan 08.00-20.00

Machine assistance page

*Några utmärkelser Nespressos kaffemaskiner tilldelats är iF Gold Award, Red Dot priset och Good Design-priset. Priser och omnämnanden är resultat är av en kombination av stilren design och innovativ teknologi som andra kapselmaskiner helt enkelt inte kan mäta sig med.

Om du fortfarande är osäker på om du ska välja en Original eller Vertuomaskin, se och jämför de olika systemen här.

Köpt din maskin hos återförsäljare?

Nespressos kaffemaskiner hittar du hos de största elektonikkedjorna och varuhus som Elgiganten, MediaMarkt, NK, Elon med fler.

Har du köpt din Nespressos kaffemaskin hos en av våra återförsäljare? Glöm inte att registrera din maskin och ta del av aktuella kaffeerbjudanden.