Nespresso KAHVI

Nespresson kahviasiantuntijat ovat huolellisesti kehittäneet kahvivalikoiman, jonka erilaiset kahvisekoitukset ovat syntyneet tutkimalla erilaisia kahvipapuja ja paahtomenetelmiä parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi. Nespressolla on monen vuoden kokemus palvella jokaista kahvinjuojaa, intensiivisistä espressoista suuriin kuppeihin.

Nespresso tarjoaa kaksi kahvikapselikategoriaa: Original ja Vertuo. Original-kahvia on saatavana enintään 110 ml:n kokoisina kuppeina. Vertuo-kahveja on saatavana 414 ml:n kokoisiin kuppeihin asti. Molemmista kapselivaihtoehdoista voit lukeaa lisää alta.

Nespresso tarjoaa kaksi kahvikapselikategoriaa - Original ja Vertuo. Alkuperäistä kahvia on saatavana enintään 110 ml kuppikokoisina. Vertuo on saatavana 414 ml: n kuppikokoisina. Alla voit lukea lisää molemmista kapselijärjestelmistä.

Original kaffe

ORIGINAL KAHVI

Original-kahvikoneella saat todellisen espresso-kokemuksen, klassisesta Ristrettosta suurempaan Lungoon, maidolla ja ilman. Nespresso Original -kahvi on herkullinen kahvi, jota on saatavana Ristretto (25 ml), Espresso (40 ml) ja Lungo (110 ml) -kokoisina.

Hyvä kahvikokemus ei tapahdu itsestään: se on luotava johdonmukaisesti ja ilman kompromisseja, kuppi toisensa jälkeen pavuista kahvikapseleihin.

Nespresso Original-kahvivalikoima koostuu neljästä kahvilajeista: Ispirazione Italiana, Lungo, Master Origin ja Barista Creations. Näiden kahvien lisäksi tarjoamme Tämän tyyppisten kahvien lisäksi kampanjoita mielenkiintoisilla kahvilajitelmilla, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

 • POIKKEUKSELLINEN
  KAHVIVALIKOIMA

 • PAINEISTETTU UUTTAMIS-
  JÄRJESTELMÄ<

 • ESPRESSO- JA MAITOKAHVI-
  RESEPTIT

 • ESPRESSOBASED JA MILK RESEPTEJÄ

Tilaa Original-kahvikapseleita
Vertuo kaffe

VERTUO KAHVI

Vertuon kanssa voit kokea kaikenlaisia kahvivaihtoehtoja, jotka on suunniteltu suurille kupeille, gran lungosta altoon. Vertuo on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia suurista kahvikupillisista, jopa 414 ml:aan asti. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada herkullista Nespresso-kahvia samoissa runsaissa mitoissa kuin suodatinkahvia.

Vertuo-kahvia on saatavana viitenä eri kokoisena kuppina: Espresso (40 ml), Tuplaespresso (80 ml), Gran lungo (150 ml), Mug (230 ml) ja Alto (414 ml). Nauti ainutlaatuisesta kahvikokemuksesta, jossa yhdistyvät pehmeä maku ja täyteläinen crema. Nespresso-kapselit on räätälöity Vertuo-kahvikoneille.

 • Poikkeuksellisen
  laadukkaita kahveja

 • Runsas ja pehmeä
  crema

 • Innovatiivinen
  kahvijärjestelmä

 • Kahvin valmistus
  centrifusion™-
  teknologian avulla

Tilaa Vertuo-kahvikapseleita

LIMITED EDITION KAHVIKAPSELIT

Nespresso erottuu kilpailijoista tuomalla valikoimiinsa jatkuvasti uusia jännittävia kahvimakuja, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. Limite Edition -kahveja on saatavilla laaja valikoima eri makuja.

Reviving Origins

Nespresso on sitoutunut pitkäaikaisesti tähän yhteistyöhön auttaakseen maailman uhanalaisia kahvialueita taas menestymään paikallisten kahviviljelijöiden kanssa.

Vuodesta 2007 lähtien Nespresso on työskennellyt yhteistyössä tiettyjen Caquetàssa, Kolumbiassa ja Honde Valletissa ja Zimbabwessa sijaitsevien maatilojen kanssa. Niistä syntyi REVIVING ORIGINS -valikoiman ensimmäinen painos.

Jääkahvi

Joka kesä Nespresso julkaisee kahvin, joka on suunniteltu nautittavaksi jäiden kanssa.

Tutustu Nespresso Limited Edition -valikoiman ja kokeile mielenkiintoisia kahvireseptejä, kuten kahvia hiilihapotetun veden kanssa tai viilentävää jääkahvia, johon on lisätty maitoa ja maustettua siirappia.

Festive-valikoima

Kylmän talven aikana Nespresso julkaisee kolme erilaista Limited Edition -makua, joiden inspiraationa toimivat eri maiden jälkiruoat ja makeiset.Aikaisempina vuosina Festive-valikoimasta ovat löytyneet maut: itävaltalainen Sacher-kakku, ranskalainen macaron-leivos ja viimeisimpänä pohjoismaiset leivonnaiset prinsessakakku ja kanelipulla.

LUO NESPRESSO HETKI KOTONASI

Nespresso-kapselikoneella on poikkeuksellisen helppo valmistaa kupillinen korkealaatuista kahvia – se tarvitsee vain napin painalluksen. Koska täydellinen kahvikokemus on paljon enemmän kuin pelkkä kahvi, Nespresso on laajan valikoiman kahvitarvikkeita, kuten kuppeja, maitovaahdottimia ja kapselitelineitä.

Joskus mielikuvitus voi loppua jopa innokkaimmalta kahvinjuojalta. Siksi Nespresso on kerännyt suosittuja kahvireseptejä, jotka näyttävät, miten sekoitetaan virkistävä jääkahvi, herkullinen mocca-latte, kermainen caffe-latte tai vaahtoava latte macchiato.

Nespresson maidonvaahdottimella nostat kahvimaitoreseptisi uudelle tasolle. Voit tehdä helposti ppehmeää maitovaahtoa, joko sisäänrakennetulla maitovaahdottimella, kuten Creatista-kahvikoneessa, tai yhdellä erillisiéllä maidonvaahdottimilla, Aeroccino ja Barista.

Sinun ei tarvitse olla barista, jotta voit hemmotella itseäsi kotitekoisella cappuccinolla - tarjoile sitä Nespresso cappuccino-kupeista ja nauti yhtä hyvästä makuelämyksestä kuin hienossa kahvilassa.

Nauti todellisesta ylellisyydestä Nespresso-kahvikupilla ja korosta makua ja kokemusta erilaisilla kapseleilla. Täältä löydät kahvikupit ja kahvilasit useissa eri kokovaihtoehdoissa, malleissa ja väreissä sekä erilaisille mauille ja kahvitottumuksille.

MIKSI MINUN PITÄISI VALITA Nespresso?

Nespresso-kahvi täyttää korkeat laatuvaatimukset ja on osa pitkäaikaista kestävän kehityksen työtä.

KVALITETSSÄKRAT KAFFE
KVALITETSSÄKRAT KAFFE

LAATUVARMISTETTU KAHVI

Korkeimman laadun kahvin tarjoamiseksi vaaditaan kaikkien tuotantovaiheiden täydellistä hallintaa. Nespresson menetelmät takaavat korkeimman mahdollisen tason koko prosessin ajan - kahvinistutuksista, joissa kahvinviljelijät kasvattavat ja korjaavat kahvipapujen sadon, kahviasiantuntijoihin, jotka huolellisesti valitsevat kaikki pavut, korkealaatuisen paahtamisen ja jauhamisen kautta kahvin kestävään ja turvalliseen kuljetukseen. Pitkä kokemus ja yksityiskohtainen tieto kahvin viljelijöistä ja käsittelijöistä tarkoittaa, että jokaisen kahvikapselin laatu on varmistettu.

Lue lisää kahvilaaduista
KVALITETSSÄKRAT KAFFE
KVALITETSSÄKRAT KAFFE
INSPIRERANDE HÅLLBARHET
INSPIRERANDE HÅLLBARHET

INSPIROIVA KESTÄVÄ KEHITYS

Siitä lähtien, kun kahvimatkamme alkoi yli 25 vuotta sitten, olemme edistäneet kestävää kehitystä samalla intohimolla ja asiantuntemuksella. Olemme omistautuneita varmistamaan kahvisi korkeimman laadun ja kestävän kehityksen kokonaisvaltaisella ohjelmalla, joka on tuottanut huomattavia tuloksia.

Lue lisää kestävyydestä
ANSVAR BETYDER ÅTERVINNINGSBAR
ANSVAR BETYDER ÅTERVINNINGSBAR

VASTUU KIERRÄTYKSESTÄ

Nespresson kapselit on valmistettu alumiinista, koska ne suojaavat kahvin herkkiä aromeja ja säilyttävät sen tuoreuden. Tällä tavoin voimme varmistaa, että saat aina samanlaatuista kahvia, kuppi kupin jälkeen. Alumiini on myös materiaali, joka on 100 %:sti loputtomasti kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että Nespresso-kapselin matka ei pääty koskaan. Älä unohda kierrättää käytetyt alumiinikapselisi metallin kierrätysasemissa tai Nespresso-myymälöissä.

Lue lisää kierrätyksestä
ANSVAR BETYDER ÅTERVINNINGSBAR
ANSVAR BETYDER ÅTERVINNINGSBAR

Nyt kun olet laajemmin perehtynyt Nespresso-kahveihin ja lukenut kestävän kehityksen työstämme, haluat ehkä tehdä tilauksen?

Tilaa Nespresso kahvikapseleita