Nespresso-KAHVIKONE

Nespresso-kahvinkeittimien avulla voit valmistaa maukasta kahvia, jota aikaisemmin oli saatavana vain eksklusiivisissa kahviloissa ja hienoissa ravintoloissa. Nespresso-kahvikoneet ovat nykyään luonnollinen osa kotia. Tyylikkäällä suunnittelulla ja patentoidulla järjestelmällä voit nauttia täydellisesti valmistetusta kahvista joka kerta.

Rullaa alaspäin ja tutustu Nespresson kahteen kahvikone-perheesee, joita ovat Original ja Vertuo.

ORIGINAL-KAHVIKONE

Luo aidot kahvikokemukset Nespresso Original-kahvikoneiden avulla. Valmista nopeasti joko Ristretto, Espresso, Lungo, Americano, Cappuccino, Latte tai jääkahvi. Salaisuus piilee 19 baarin paineessa, joka vapauttaa tuoreet aromit ja rikkaat maut jokaisesta ainutlaatuisesta kahvikapselista. Kuppi toisensa jälkeen. Yhdellä napin painalluksella.

Nespresson Original-kahvikoneilla voit helposti valmistaa kupillisen kahvia. Joissakin kahvinkeittimissä on sisäänrakennettu maitovaahdotin, joka sopii erinomaisesti italialaisen cappuccinon tai kermaisen latteen valmistamiseen. Voit halutessasi ostaa myös erillisen maidonvaahdottimen Nespressolta.

Original-kahvikoneet valmistavat mustaa kahvia, joiden kuppikoko on Ristrettosta (25 ml) Lungooon (110 ml), nopeasti, helposti ja erinomaisin tuloksin - kerta toisensa jälkeen.

Osta Nespresso Original-kahvikone

VERTUO-KAHVIKONE

Valmista suurempi kupillinen kahvia anteliaalla cremalla, kaikki yhdellä painalluksella. Tässä on sen salaisuus: Vertuo-kone käyttää viivakoodin tunnistusta ja patentoitua suodatinjärjestelmää suosikkikahvisi luomiseen.

Ainutlaatuista suodatinjärjestelmää kutsutaan Centrifusion-teknologiaksi, ja se perustuu siihen, että kahvikapseli pyörii jokaiselle kapselille erikseen räätälöidyn ajan luoden sinulle täydellisen kupin kahvia herkullisella cremalla.

Vertuolla voit valmistaa kupillisen kahvia pienestä 40 ml:n Espressosta suureen 414 ml:n Altoon. Runsaiden kupillisten ansiosta Vertuo on täydellinen niille, jotka haluavat nauttia Nespresso-kahvinsa samoista suurista kupeista, joita käytetään tavallisessa suodatinkahvissa. Nespresson Original-kahvikoneiden tavoin Vertuo-kahvikoneita tarjotaan sekä sisäänrakennetulla maidonvaahdottimella että ilman.

Tutustu Vertuo-mallistoon ja valitse sinulle sopivin kahvikone. Muista, että Nespresso tarjoaa myös erillisiä maidonvaahdottimia.

Osta Nespresso Vertuo-kahvikone

VERTUO KAFFEMASKINER
CREMA

CREMA

Vertuon suodatusprosessi luo kahville silkkisen ja pehmeän creman, joka vapauttaa kaikki kahvin aromit.

Löydä jokaisen kahvisekoituksen pehmeä maku, täyteläisyys ja paksu crema.

TEKNOLOGIA

TEKNOLOGIA

Vertuo on älykäs kahvikone, joka mukauttaa sudatusteknologiaansa jokaiseen kapseliin sopivaksi. Tämän avulla se voi suodattaa jokaisen maukkaan kahvitipan viimeistellen sen runsaalla ja pehmeällä cremalla. Voit valmistaa suosikkikahviasi samalla tarkkuudella kerta toisensa jälkeen.

KAHVIKUPIN KOKO<

KAHVIKUPIN KOKO

28 eri Vertuo-kapselia, jotka on räätälöity erityisesti Vertuo-kahvikoneellesi, muodostavat viisi eri kokovaihtoehtoa, jotta voit luoda täydellisen kahvihetken koska tahansa. Nauti kevyestä Gran Lungosta, vastustamattomasta Mugista tai suuremmasta kupista Alton kanssa.

NESPRESSO

MIKSI MINUN KANNATTAA VALITA Nespresso-KAHVIKONE?

Nespresso-kahvikone antaa sinulle vastakeitetyn kahvin täydellisellä cremalla joka kerta. Nespresson vankka kokemus ja panostus kapselikoneisiin ja kahviin, joita kahvin asiantuntijat ovat kehittäneet ja valvoneet, ovat tekijöitä, jotka erottavat sen kilpailusta.

Se ei ole vain kahvi, joka erottaa Nespresson muiden joukosta. Nespressolla on myös epäilemättä markkinoiden parhaat kapselikoneet. Tämä on monesti todistettu, sillä kahvikoneet palkitaan parhaimpina useissa eri testiarvosteluissa joka vuosi*.

Suorituskykyisten kahvikoneiden ja laatuvarmistetun kahvin lisäksi Nespresso tarjoaa myös:

  • 5 vuoden takuun kahvikoneille rekisteröityneille ja aktiivisille jäsenille
  • Ilmaisen toimituksen yli 85 euron tilauksille
  • oimituksen 1-3 päivän sisällä
  • Koneen huolto- ja käyttöohjeet
  • Teknisen tuen kahvikoneellesi

*Osa Nespresso-kahvikoneiden saamista palkinnoista ovat iF Gold Award, Red Dot Award ja Good Design Award. Palkinnot ovat myönnetty koneiden tyylikkäästä suunnittelusta ja innovatiivisesta tekniikasta, joiden kanssa muut kapselikoneet eivät yksinkertaisesti pysty kilpailemaan.

Jos et edelleenkään ole varma siitä, kannattaako sinun valita Original- vai Vertuo-kahvikone, katso ja vertaa eri koneitatäältä.

Oletko ostanut koneesi jälleenmyyjältä?

Nespresso-kahvikoneita löytyy suurimmista elektroniikkaketjuista ja tavarataloista, kuten Gigantti, Stockman ja Verkkokauppa.com

Oletko ostanut Nespresso-kahvikoneesi yhdeltä jälleenmyyjistämme? Muista rekisteröidä koneesi ja hyödyntää ajankohtaiset kahvitarjoukset